Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Rangeboonage, mis juhtus minu passwordiga?

Soovitatud postitused

Mõtlesin, et teen eraldi teema, et seda lahata siin, kuna enda päeviku teemas pole mõtet sellest vist pikemalt rääkida.

Kuid lugu on üsna niru, kui aus olla:

 

Enne jõule tekkis mõte osta endale uus ja korralik main, ning õnneks samal ajal müüs enda maini ka Rangeboonage. Sestap ma ostsingi ära tema kasutaja, milleks oli kasutaja nimega Coolmarkz(Hiljem sai minu poolt vahetatud Shy Giraffe´iks).

Kõik oli tore ja muhe, mängisin ja lasin temal queste teha ja panin veel 400.- questide alla- Nüüd on kõik tehtud.

Viimased paar nädalat olen aktiivsemalt mänginud ja panka umbes 150m juurde teinud omast ajast- Nagu te kõik mu päevikust lugenud olete, siis teen TD juures raha farmingut, nö.

 

Kõik oli täiesti korras kuni eilseni, mil logisin korraks välja, et suitsu teha, ning, kui tagasi sisse tahtsin logida, siis langesin väga ebameeldiva üllatuse osaliseks, nimelt oli keegi mu passwordi ära vahetanud.

Loomulikult alguses arvasin, et typo pärast ei lase sisse, kuid pikem proovimine ei kandnud vilja, ning keegi oligi reaalselt mu passwordi ära vahetanud.

 

Kuid õnneks mõtlesin ma, et mul on vähemalt recoverid, ning ma saan passwordi ära vahetada uuesti, ning peale seda ehk acci kinni lasta panna kuni probleemid on lahendatud ja on leitud see inimene, kes mu accountile ligi pääseb.

 

Recoverid sai ära vahetatud jõulude aeg, ning nüüd on nad jälle kellegi poole ära vahetatud, sest need küsimused ei klapi nendega, mis mina panin.

Mõtlesin, et ehk ongi need hoopis rangeboonage enda pandud küsimused veel ja tundsin ennast veel rahulikult, sest see tähendas, et mul on ju notepadis vastused neile. Täitsin ankeedi ilusasti ära ja täna hommikul enda imestuseks avastasin, et status oli denied.

Ja siis nüüd ma olengi nüüd natukene pahane ja hämmingus ja ootan vastuseid, ning ma ootan neid kiiresti, sest mulle ei meeldi nii äri teha.

 

 

Rangeboonage,

Ma tõesti ei süüdista sind scammimises, veel, kuid ma süüdistan sind hetkel vägagi palju selles, et sa ei andnud mulle õigeid kasutaja andmeid kaasa, või oled sa nad andnud kellegile teisele ka, sest ilmselgelt on keegi minu accoundiga mänginud(Adventurer log näitab, et PvP´d on tehtud).

 

Ma võin kohe ausalt öelda, et, kui see teema venib pikaks nagu härjaila, kus sina ütled, et sa ei tea, ning mina ütlen, et sa tead, siis õigus on alati minul, sest ilmselgelt oled sa selle kasutaja õige omanik, kuna sul on siin foorumis isegi päevik olnud sellest kasutajast. Kui need andmed, mis sa mulle andsid on valed, siis ootan, et sa võtaksid vastu nüüd õige otsuse ja annaksid mulle õiged andmed, et kas siis sina, või mina saaksime selle kasutaja passwordi vahetada selliseks, et ka mina saaksin sisse logida.

 

 

Ja selle kasutaja väärtus pole mingid tühised 200 krooni, vaid selle kasutaja eest on välja käidud 1400.- ning veel 400.- questide eest, ning, kui peaks juhtuma see, et ei leita lahendust sellele saagale siin, ning ma jäängi enda kasutajast ilma, siis ma nõuan nendele summadele tagasi veel ka selle osa, mis ma teoreetiliselt sinna peale tegin, ehk, siis umbes 150m eest, mis minusilmis oleks miinimum 10kr tükk, kuid kuna on olemas transfer meetod, siiis saaks neid veel kallimal müüa nii, et see on veel lahtine. Ka olen ma selle kasutaja alla pannud ühe PINi vist, ning see maksis ka 40.-

 

 

Ühesõnaga, nagu sa aru saad, siis mind ei huvita kes võttis, kuidas võttis, või miks võttis.

Mind huvitab see, et miks on mulle vale andmed antud, ning miks on keegi minu kasutajaga mänginud.

 

 

Ja usu mind, sinu ban on viimane asi, mis mind huvitab, sest ma ajan enda raha või kasutajat taga, mitte sinu kasutajat siin foorumis.

 

 

Ühesõnaga, katsume siis järgmise 24 tunni jooksul selle ära lahendada, sest ma tõesti ei viitsi hakata otsima sind kuskilt Jõgevalt, ning ma usun, et sul on endal ka paremat teha, kui selliseid asju lahendada.

 

 

Aitäh,

Erik

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Warn tuleb järgnevate postide eest:

 

Tsitaat:

* Bannige jah ta ära jms.

 

* Tean, mind ka scammis jms.

 

* Mingid loosungid ning suvalised postitused.

 

Alafoorumi reegel number 1.1:

 

TEEMAST võivad osa võtta vaid mõlemad osapooled, moderaatorid, eeskujulikud ning need, kes on mingit moodi tunnistajad..

 

Teistel paluks mitte tülitada!

 

Et, siin spämmiks ei läheks , ;)

 

 

Ma arvan, et ma suudan ise ka enda teemas korda hoida, eks?

Kui ma pean vajalikuks kellelegi öelda midagi, siis ma teen seda. Pealegi on selliste teemade arutlused vahel viinud teiste asjadeni, mis on avalikuks tulnud, nii, et las inimesed räägivad.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Seda oligi arvata, ütlesin kohe, et kahtlane ost. See kasutaja oli müüdud gold4rs ja sealt tagasi tiritud. Rangeboonage siin süütu lambake küll pole, parem hüvita Supermanile kogu kahju. =/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

No Mis toimub? Mina andsin kõik õiged andmed. Need, mis mina sulle andsin, on mul juba üle poole aasta peal olnud. Neid andmeid tean ainult mina ja sina, minul endalgi ähmaselt meeles kuna kustutasin sulle andnd Andmed ära, kuna vahetasin arvutit... Peale minu keegi kasutaja andmeid ei teadnud ka, andsin küll paariks kuuks sõbrale mängida aga tema teadis aint usernamet ja parooli. Nii, et mina ning minukaudu pole kasutajat kohe kindlasti tagasi võetud, ma pole selline :S.

Kas sa oled kindel, et sa ise keyloggerit arvutisse ei saanud? Ma võin proovida hankida kasutaja tagasi aga ma väga kahtlen, kas õnnestub, kuna mul samad andmed, mis sul. Tore oleks siis IP aadressi teada saada, kas üldse tegu eestlasga.

Ma ei oska õelda ka mis saab, kuna mul see kasutaja ununenud teema ja ma ei tea palju mul andmeid selle kohta on :/

 

Kõik kes siin postitanud, et "oioi arvata oli" kuna ma olen varem ka teiega sellel teemal jamand ja kasuaja tagasi võtnud siis WTF, ma ei mäleta küll, et oleksin kasutaja müünud ja oleks jama tekkind, vähe lamp teema? miks varem ei õelnud? Kuhu jäävad tõendid? Tahate lihtsalt sitta keerata?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Minu soovitus oleks anda andmed tagasi, kui sa just haiglas ei taha lõpetada.

 

Lasin admed talt rotti? Vaevalt, nagu mainitud sai, muutis ta recoverit isegi ära, kuidas ma talt andmeid ära sain võtta?

 

Võibolla tõesti tundub kahtlane, et aint mina ja tema teame andmeid kuid mina pole selle accountiga tõsiselt midagi teinud. :h:

 

anyways, rangeboonage 1. omanik, tema vastutab selle kasutaja turvalisuse eest, vähemalt anna kasutaja tagasi talle :ty

 

Annaks kui minu käes oleks? :D

 

Ausalt öeldes on väga raske uskuda, et rangeboonage sellist asja võis teha. Kui tema sõnul teadsid ainult tema ja superman kasutaja kohta infot, siis ilmselgelt tema sai ainult seda teha. Mul selline tunne, et tema tegigi seda ära, sest tal on siin foorumis väga hea maine ja keegi ei hakkaks teda kahtlustama eriti, inimene kasutas võmaluse ära. See on kõigest minu arvamus. Loodame, et kõik saab korda ja siiralt loodan, et rangeboonage polnud see, kes tegi seda.

 

Täpselt, minukaudu see tagasi ei võetud, loodan samuti, et asi on tema kaudu toiminud, oleks mul ka kergem olla :uni:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Rangeboonage, võtsid kasutaja tagasi ja üritad siin lammast mängida?

 

Superman sai kasutaja tagasi, IP login http://i48.tinypic.com/2u7ycdk.png. Olgu, sa võibolla ütled, et sul dünaamiline IP ja et see ei ole sinu oma. Sinu IP on dünaamiline maskiga 255.255.0.0 ja algab sama moodi 88.194 ja ka kolmas kattub. Olgu, ütled ka selle peale midagi väga ebaloogilist.

 

Viimaseks sa väitsid kuu aega tagasi, et sa pole seda müünud. Ma leidsin paraja posu teemasid, kus sul see kasutaja müügis. Samuti andsid sa gold4rsile kasutaja info ja üritasid seda seal müüa, kuigi väitsid, et ei tea asjast midagi. You, Sir, are totally fucked!

 

prove.png

 

prove1.png

 

Nii, et ole hea ja tagasta Supermanile summa.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Soul, Vähe segast ajad?

 

1) esiteks, Mu msn on [email:3tj8d015]Coolmarkz@hotmail.com[/email:3tj8d015] (mitte hot.ee). Seda teavad siin kõik, nii et mina pole oma acci üritanud seal müüja.

2)Teiseks se pole minu IP, kohe kindlasti mitte, Kes oskab võib tõestada ja linna välja uurida.

 

Kohe hangin ruuter.ee-st oma ip.

 

Superman, mis acci seis on?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Fuck'd up fosho .

 

Not rly.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

kasutaja seis pole just kõige hullem, samas kõige parem see ka pole.

Kõik asjad maha müüdud, mis mul seal peal olid, ning asemele on ostetud mõttetut sitta.

Raha pole maha dropitud, ning mingeid "erilisti" asju pole ka maha visatud ja pank on ikka 180m.

 

Mis mind muretsema paneb on see, et email on vahetatud, ning recid ka, ning IP oli Eesti oma, kust sisse logiti ja see tähendab, et midagi on kindlasti mäda.

 

Keyloggeri kohta võin nii palju öelda, et ma olen enda uue läpaka peal, ning ei ola siia midagi tõmmanud ja pelan rsi läbi web browseri, kuna ma jagan seda läpparit enda naisega ja natukene imelik oleks, kui midagi taolist oleks desktopil:/

 

Praegu olen kahevahel, ning on paar ideed mida siin rakendada saaks. Pean väheke mõtlema, sest päris nii see asi "lahendatud" ei saa, trust.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Hea töö souli poolt!

Üks soovitus oleks teha uus embleem : "Dektektiiv"

 

Fail plx? Sa tead niihästi mu Msni ja IP-d?

 

Tra mõte spammida kui te asjaga kursis pole.

 

Minu msn: [email:2yegk5e4]Coolmarkz@hotmail.com[/email:2yegk5e4] (kõik teavad seda)

IP: a0xfh5.jpg

 

Btw kui IP-d muuta, ei muutu se täielikult, nii et ma pole seda muutnud kkui keegi tahab väita.

 

Mõte hakkata kõigil kohe süüdistama et "fucked up" ja "Busted"?

 

Nagu näha pole ma asjaga kuidagi seotud, Mul südametunnistus puhas ja ma väga tahaks teada kelle IP see on...

 

kasutaja seis pole just kõige hullem, samas kõige parem see ka pole.

Kõik asjad maha müüdud, mis mul seal peal olid, ning asemele on ostetud mõttetut sitta.

Raha pole maha dropitud, ning mingeid "erilisti" asju pole ka maha visatud ja pank on ikka 180m.

 

Mis mind muretsema paneb on see, et email on vahetatud, ning recid ka, ning IP oli Eesti oma, kust sisse logiti ja see tähendab, et midagi on kindlasti mäda.

 

Keyloggeri kohta võin nii palju öelda, et ma olen enda uue läpaka peal, ning ei ola siia midagi tõmmanud ja pelan rsi läbi web browseri, kuna ma jagan seda läpparit enda naisega ja natukene imelik oleks, kui midagi taolist oleks desktopil:/

 

Praegu olen kahevahel, ning on paar ideed mida siin rakendada saaks. Pean väheke mõtlema, sest päris nii see asi "lahendatud" ei saa, trust.

 

Jah ma saan sinust täiesti aru, mul ka uus arvuti, õigemine Läpakas, nagu ma enne mainisin. Loodan et tuvastame isiku, mul oleks sitax parem olla kui mingid nonamerid siia mind lampi süüdistama ei tule.

 

Veic Halb hakkab niimoodi, kui ma pole seotud ja sitta keeratakse.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ei, se polnud minu appeal, hakkan sama moodi närvi minema.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Lahe. Nov 24, 2006. :D

1) Seal Coolmarks copytud esiplaanile mingi battleoni jutt mitte rangeboonage.

Mulle hakkab tunduma et Soul üritab sitta keerata.

2) Kolisin Mai 2007 uute kohta millega vahetus ka kogu netisüsteem. Ruuter, lauatelefon ja ka modem :D.

 

Pakun et kokkusattumus.

 

Rangeboonage, see ju loomulik, et kõik hakkavad norima/süüdistama seda, kelle kohta teema tehtud on.

Päris hale, vms?

Enamus wannabesid kõik pugesid supermanile - ostke elu?

Superman - mage ei ole sheerida naisega läpakat ning mängida seal rsi???

Eriti loll oleks osta SELLISE summa eest mingi mängu kasutaja omale, eriti kui sul on naine, kelle eest võiksid hoolt kanda ning selle raha eest talle midagi ehk osta ning õhtul skoorida? (

Väga hea, et said kasutaja osaliselt tagasi.

 

Siiski oleksid võinud kõik pugejad ennem ootada ning vaadata, mida rangeboonagel asja kohta öelda on, mitte kohe norida/süüdistada.

 

Osati õige suhtumine, väga lame on neil siin süüdistada kes asjaga kursis pole. Se on veidi halb.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Mis mitte süüdi ? Kuradi tõestusi pasaauguni, et range käsi mängus. Ei ole mõtet siin süütukest mängida.. Soovitan sul range raha/kasutaja tagasi anda ;)

 

Näita palun 1 tõestus mis näitab et ma olen kasutaja tagasi võtnud, ühest piisab. Ma oleks väga rahul =/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kaua sa üritad. :)

 

prove3.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Küsiks sinult täpset sama, kaua sa üritad sitta keerata, mis küradi lamp pildid need on, selgita, ei saa pihta viimasele irw.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
sain ma õieti aru et Range on süüdi ja püüab igal moel välja jamast keerutada aga ta ip klappis ja mingit moodi onn change ip ma tean et ma saan siin warni et oma nina siia topin

 

Jah tüüp ütles, et 2007 kolis ringi ja kogu netisüsteem vahetus. Imelik, IP ikka sama. Unustasid ära, et iga postituse IP näeb eraldi? Siin teemas ilusti näha, kuidas sa IP oled muutnud. Mis nüüd ütled? Jälle kokkusattumus? Nüüdseks juba kümnekordselt? :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Soul minu ip on a0xfh5.jpg

 

Ja sa andsid sellise pildi. prove3.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Kõik siin soovitate tal kasutaja/raha tagasi anda ... Mis juhtub siis, kui ta ei anna?

Nutate patja?

Palute supermanil endi poolt talle peksa anda?

Oi kuidas ma naeraks (ehk võtaks kätte, ning sõidaks kohale), et talle näkku naerda, kui ta sinise silma ja lõhkis huulega koju naise juurde jonnima läheb.

Ehk saab siis RSist üle kah?

 

learn2spell...

By the way, sa müüd Mint cake´e, eks?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Soul minu ip on a0xfh5.jpg

 

Ja sa andsid sellise pildi. prove3.png

 

Millest sa aru ei saa? See pilt, mis ma andsin. Seal näitab su postituse IP. See sinu IP seal, sellelt IPlt oled sa täna varem postitanud. Nii, et ära aja midagi, et see pole sinu IP või et sul nett vahetatud ja sul mingi uus Elion staatiline IP.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Soul minu ip on a0xfh5.jpg

 

Ja sa andsid sellise pildi. prove3.png

 

sellel sinu antud pildil ei ole sinu IP-Raudselt mõnel sõbral lasid teha ,et süüst vabaneda , hakkad vastu vaidlema ,et on? aga miks siis Soulil foorumis sinu nime alt näitab hoops teist IP-d?

 

see on natukene naljakas:ty

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ma tean kuidas se kindlaks teha.

 

Kuna jälle mingi lamp hakkab siin Bistiitama. Soul võta ühendust msnis. sebid teamveaweri ja saan näidata.

 

Mingi borkao sugused ei jäta rahule muidu.

 

Kellelgi parem idee siis ma käpp

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.